Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home Centrale termice si boilere Centrala termica Immergas Victrix Tera 28 1
Poza Immergas Victrix EXA 24/28 1 ERP. Poza 1480
*Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare

Centrala termica Immergas Victrix Tera 28 1

Cod produs:   04934
Producator:   IMMERGAS
IMMERGAS

Centrale termice


Suna pentru stoc / doar cu ridicare din magazin
** Preturile sunt exprimate in Lei si contin TVA
Cum cumpar pe site-ul MaridumExpert.ro

Pentru a putea comanda de pe siteul www.MaridumExpert.ro trebuie :


Citeste mai mult
Cum efectuam livrarea de pe sit-ul MaridumExpert.ro

Transportul si Livrarea produselor comandate


Citeste mai mult
Contact: 0723 254 875; 0721 350 496   Email: comenzi@maridumexpert.ro
Descriere Centrala termica Immergas Victrix Tera 28 1

Centrala termica Immergas Victrix Tera 28 1 – 24/28 kW  -  putere pentru incalzire:24 kW si putere pentru apa calda menajera:28 kW

Centrala termica Immergas Victrix Tera 28 1 – 24/28 kW face parte din noua gama a centralelor in condensatie, este echipata cu schimbator de caldura din inox si pompa electronica cu un consum redus, destinata incalzirii incintelor si producerii instante de apa calda menajera.
Aceasta centrala foloseste un modul nou de consensare cu cadere de presiune mica, oferind o economie de energie de pana la 30% fata de centralele traditionale.

Centrala termica Immergas Victrix Tera 28 1 – 24/28 kW  -  putere pentru incalzire:24 kW si putere pentru apa calda menajera:28 kW

Centrala termica Immergas Victrix Tera 28 1  – 24/28 kW face parte din noua gama a centralelor in condensatie, este echipata cu schimbator de caldura din inox si pompa electronica cu un consum redus, destinata incalzirii incintelor si producerii instante de apa calda menajera.
Aceasta centrala foloseste un modul nou de consensare cu cadere de presiune mica, oferind o economie de energie de pana la 30% fata de centralele traditionale.

 

Caracteristici tehnice centrala termica Immergas Victrix EXA 24/28 1 ERP – 24/28 kW
- Putere utila max. regim incalzire (50/30°C) - 30,1kW
- Putere utila max. regim incalzire (80/60°C) - 23,7kW
- Putere utila max. regim apa calda menajera ( ACM ) - 27,7kW
- Temperatura maxima agent termic - 90 C
- Domeniu de reglare a temperaturii agentului primar : 20-85 C
- Domeniu de reglare a temperaturii a.c.m. : 30-60 C
- Debit de acm in serviciu continuu, cu DT = 30oC - 13,7 l/min
- Consum de gaz la Pmax/Pmin cu metan (G20) regim incalzire - 2,56/0,6 mc/h
- Consum de gaz la Pmax/Pmin cu metan (G20) regim ACM - 3/0,6 mc/h
- Eficienta la putere nom./min. (80/60 °C) - 98,1/ 97,2%
- Eficienta la putere nom./min. (50/30 °C) - 106 / 106,5%
- Inaltime - 763mm
- Latime - 440mm
- Adancime - 303 mm
- Greutate centrala - 37 kg
- Clasa eficienta energetica A pentru incalzire si A pentru preparare ACM cu profilul de încărcare XL

Centrala termica Immergas Victrix EXA 24/28 1 ERP – 24/28 kW face parte din noua gama a centralelor in condensatie, este echipata cu schimbator de caldura din inox si pompa electronica cu un consum redus, destinata incalzirii incintelor si producerii instante de apa calda menajera.
Aceasta centrala foloseste un modul nou de consensare cu cadere de presiune mica, oferind o economie de energie de pana la 30% fata de centralele traditionale.
Gama VICTRIX EXA ErP ofera toate avantajele condensarii în conditiile unei utilizari deosebit de simple.
Promovand tehnologia cea mai compatibila cu Directivele Europene si cu scopul de a reduce consumul de energie, noua gama se afirma ca o solutie eficienta pentru multe instalatii noi dar si pentru înlocuirea aparatelor existente.
VICTRIX EXA ErP este disponibila în doua versiuni instantanee de 24/28 si 32 kW, precum si o versiune numai incalzire de 24 kW, toate contribuind substantial la cresterea eficientei energetice a încalzirii locuintelor.
Punctele forte ale gamei sunt calitatea si fiabilitatea modulului de condensare din otel inox, alaturi de performantele pompei electronice cu consum redus.
Dimensiunile reduse o fac versatila si usor de instalat. Interfata, usor de utilizat, are butoane pentru reglare, taste pentru selectare si display LCD care afiseaza modul de functionare si eventualele coduri de eroare.

CALITATEA OTELULUI INOXIDABIL
Modulul de condensare din otel inox asigura durabilitate, fiabilitate ridicata si rezistenta la condensatul care se formeaza prin racirea gazelor de ardere.
SIMPLITATEA REGLARII
Centrala are o interfata avansata, cu display LCD, usor de utilizat, cu butoane pentru reglare si taste pentru selectare, care permit o reglare rapida si usoara a temperaturii.
CARACTERUL ECOLOGIC
Emisiile reduse de monoxid de carbon (CO) si de oxizi de azot (NOx) fac ca centrala VICTRIX EXA ErP sa fie încadrata în clasa 5, cea mai ecologica conform Standardelor Europene EN 297 [i EN 483.
POMPA ELECTRONICA DE CLASA A
Pompa electronica cu consum redus permite economii importante în comparatie cu pompele traditionale si se auto-adapteaza la variatiile de debit, de exemplu atunci când exista robinete termostatate sau vane de zona.

 
Alte produse din categorie